Age Proteom™ Advanced Serum: een revolutionair ritueel voor de gezondheid en jeugd van de huid

Age Proteom™ Advanced Serum: een revolutionair ritueel voor de gezondheid en jeugd van de huid

"Schoonheid is de gezondheid die je ziet. Welzijn is de gezondheid die je voelt.”

Hoe Age Proteom™ Advanced Serum uw schoonheidsroutine transformeert in een Healthy Aging-programma?

De productie van collageen en elastine begint van nature af te nemen rond de leeftijd van 30 jaar. Het is dus van primair belang om actie te ondernemen bij de eerste tekenen van veroudering om zichtbare veranderingen in de huid te bestrijden. Ons gezicht weerspiegelt onze innerlijke wereld - onze gewoonten, levensstijl, de producten die we gebruiken en onze praktijken hebben invloed op het uiterlijk, de gezondheid en het gevoel van onze huid.

Naast het aanpakken van zichtbare tekenen van veroudering - rimpels, verlies van stevigheid, onregelmatige teint, gebrek aan glans en huiddichtheid, ondersteunt Age Proteom™ Advanced Serum ook het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en te beschermen tegen toekomstige schade.

Een revolutionair serum gericht op celgezondheid en levensduur.

Hoe werkt Age Proteom™ Advanced Serum op mijn huid?

Met zowel een herstellende als beschermende werking markeert Age Proteom™ Advanced Serum een revolutionaire doorbraak in de wetenschap van huidveroudering en celveroudering. Het is afkomstig van een "extremofiele" bacterie die bijna onsterfelijk is, in staat om enorme oxidatieve stress te weerstaan en bovendien hun eigen schade te herstellen. Het gepatenteerde Age Proteom™ Advanced Serum versterkt en beschermt het proteoom van je huid - de garantie voor weerstand tegen veroudering.

De antioxidantkracht ervan overtreft niet-specifieke eiwitantioxidanten zoals co-enzym Q10 of vitamine C, zoals studies hebben aangetoond. Age Proteom™ Advanced Serum biedt ongeëvenaarde bescherming tegen schade aan de eiwitten van de huid en bestrijdt alle tekenen van veroudering, met opmerkelijke resultaten: na slechts 28 dagen gebruik veroudert de huid twee keer langzamer*.

Wanneer starten met Age Proteom™

Age Proteom™ Advanced Serum kan op elk moment worden gebruikt, op elke leeftijd, tijden elk seizoen van het jaar, voor elk huidtype - zelfs de meest gevoelige huid. Het kan worden geïntegreerd in elke bestaande routine zonder risico op contra-indicaties.

 

Hoe Age Proteom™ Advanced Serum in mijn routine op te nemen?

STAP 1: Breng vijf druppels aan in de palm van uw handen.

STAP 2: OOGOPENING: Gebruik de bolle kant van de palm van uw hand aan de polszijde, druk voorzichtig op de basis van uw wenkbrauwen en glijd met uw handpalmen over het orbitale bot naar de haargrens, waarbij u het gebied rond de ogen opent naar het voorhoofd.

STAP 3: VORMEN EN CONTOUREN VERBETEREN: Begin bovenaan het gezicht, schuif het serum met de wijs- en middelvinger van elke hand vanaf het midden van het voorhoofd naar de haarwortels. Herhaal dezelfde beweging door aan elke kant van de neus te beginnen, schuif het serum naar de wangen en vervolgens langs de kaaklijn.

STAP 4: LIFTEN EN DE HALS VERSTERKEN: Plaats uw handpalmen aan weerszijden van de nek, druk zachtjes en masseer heen en weer.

Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden, vertegenwoordigt Age Proteom™ Advanced Serum de "lange levensduur" stap in het "Healthy Aging" programma van Institut Esthederm.

Programme Healthy AgingProgramme Healthy Aging

1. Biologische voorbereiding

Osmoclean Crème Douce Désincrustante + Masque Gomme Clarifiant

Een reinigings- en exfoliërend duo dat diep zuivert en de huid voorbereidt op de volgende verzorgingsproducten. Gebruik een kleine hoeveelheid Osmoclean Crème Douce Désincrustante en verdeel gelijkmatig over het hele gezicht, met snelle, kleine cirkelvormige massages en lichte druk, totdat de crème dikker wordt en wit wordt op de huid. Spoel af, droog.

Breng vervolgens een dikke laag Osmoclean Masque Gomme Clarifiant aan om dode cellen en onzuiverheden te verwijderen. Laat 3 tot 5 minuten drogen en exfolieer dan zachtjes. De huid is fris en stralend, klaar voor de behandeling.

 

2. Revitalisatie

Eau Cellulaire Brume

Rijk aan antioxidanten, hydrateert en kalmeert de Eau Cellulaire Brume de huid. Spray op de pas gereinigde huid en tik voorzichtig in met tikbewegingen vóór het aanbrengen van het serum of de crème, of spray op de afgewerkte make-up om je look voor de dag vast te zetten.

 

3. Levensduur

Age Proteom™ Advanced Serum

Dit krachtige serum herstelt en beschermt het proteoom van de huid, wat essentieel is voor de levensduur van de cellen, en onthult al na 28 dagen een jongere en stralende huid. Breng 5 druppels aan in de hand en breng eerst boven de wenkbrauwboog aan door de blik naar het voorhoofd te openen, masseer vervolgens zachtjes over de contouren van het gezicht om ze te verstevigen en eindig met de nek.

 

4. Heropvoeding

Lift & Repair Crème of Excellage Crème

Dit is de laatste stap van het Healthy Aging-programma. Kies de hydraterende crème die het best past bij de behoeften van uw huid. Lift & Repair Crème Absolue Lissante heeft een liftend effect en herdefinieert de contouren van het gezicht. Excellage Crème werkt tegelijkertijd op dichtheid, voeding en glans. Het laat de huid intens en diep gehydrateerd achter. Aanbrengen op gezicht en nek.

 

Voordelen van schoonheid

Age Proteom™ Advanced Serum is het eerste serum dat zich richt op zowel correctie als preventie en zorgt voor zichtbare resultaten vanaf de eerste maand van gebruik. Klinische studies tonen een buitengewone vermindering van alle tekenen van veroudering: rimpels, glans, onregelmatigheden in de teint, verslapping en dichtheid. Tegelijkertijd zorgt het voor permanente bescherming van het proteoom van de huid tegen schade veroorzaakt door omgevingsinvloeden.

Een krachtig en beschermend serum dat de gezondheid van uw huid revolutioneert.

 

De Protéodermische-techniek: uw mooiste huid, in de beste handen

Chantal Lehmann is een wereldberoemde gezichtsspecialiste en bedenker van de eerste "manuele facelift". Ze is een vooraanstaand beoefenaar van manuele huidlifttechnieken. Haar expertise heeft haar naar alle uithoeken van de wereld geleid om haar holistische en verfijnde benadering van zelfzorg, welzijn en het kunstzinnig ouder worden te verspreiden. Ze heeft voor de meest beroemde gezichten gezorgd, van Parijs tot New York en Hong Kong.

In samenwerking met NAOS en Institut Esthederm heeft Chantal Lehmann de Protéodermische-techniek gecreëerd, een methode voor gezichtsmassage die respectvol is voor alle huidgevoeligheden en alle structuren van het gezicht mobiliseert door middel van diepe spier- en celstimulatie.

Deze innovatieve techniek wordt geoptimaliseerd door de ongelooflijke regeneratieve en antioxidante capaciteit van Age Proteom™ Advanced Serum, om de helderheid van de teint te herstellen en een mooie huidkwaliteit terug te krijgen.

Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige, wordt de Protéodermische-techniek geïntegreerd in elk verzorgingsprotocol van Institut Esthederm. Het combineert deze geavanceerde techniek met de kracht van Age Proteom™ Advanced Serum voor opmerkelijke schoonheid.

Overal ter wereld te vinden bij Institut Esthederm-partners*, voor een stralende, sterkere, stevigere en gezonde huid.

*Volgens lokale voorwaarden

Ontwikkeld in samenwerking met Chantal Lehmann, bedenker van de eerste handmatige facelift met klinisch bewezen effectiviteit.

Hoe heeft u de kenmerkende Age Proteom-bewegingen ontworpen?

Gedurende meer dan 25 jaar heb ik me gespecialiseerd in handmatige facelifts na verschillende overwegingen:

  • Waarom het gezicht niet diep masseren zoals het lichaam?
  • Het is mogelijk om de spieren te activeren als we hun mechanismen begrijpen, vooral hun antagonismen.
  • We kunnen de spieren op twee manieren trainen, door ze te verlengen (spieren versterken door ze uit te rekken en dus te verfijnen terwijl ze worden verstevigd) of door bodybuilding (contractiewerk om volume te geven).

Waarom zijn deze bewegingen complementair aan het Age Proteom-serum?

Mijn onderzoeksinspanningen hebben me geleid tot het begrijpen van de kracht van een exogene handeling op de huidweefsels. Net zoals het Age Proteom-serum de weerstand van de huidproteïnen versterkt, versterken de Protéodermische-bewegingen ook de weefsels, brengen ze de cellen in weerstand en stimuleren ze. De dermis produceert nieuwe fibroblasten die op hun beurt collageen en elastine produceren.

Welk resultaat kan men verwachten?

Aangezien de hele structuur van het gezicht in beweging is, maakt het opnieuw spannen van de huid en spierweefsels een diepgaande celstimulatie mogelijk. Hierdoor wordt zowel invloed uitgeoefend op de gezichtsvolumes als op de kwaliteit van de huid. Het directe effect is een strakkere huid, opnieuw gevormde trekken en vervaagde schaduwgebieden.

Hoe verschillen ze van wat gangbaar is?

Deze bewegingen zijn als enige geobjectiveerd door een klinische studie. Deze methode, met meer dan 10 jaar ervaring, toont aan dat de door mij ontwikkelde technieken op de lange termijn effectief zijn, het blijft behouden en het is zichtbaar!

Zijn ze geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoeligere huidtypes?

Ja, omdat ik voor Age Proteom zachte strektechnieken heb gekozen die alle gezichten ontspannen, zonder de bloedcirculatie te veel te stimuleren.

*Klinische scores van 5 parameters (rimpels, glans, dichtheid, stevigheid, teintuniformiteit) bij 55 vrijwilligers van 45 tot 65 jaar oud (alle huidtypen, stedelijke omgeving, tekenen van vermoeidheid (rimpels, fijne lijntjes en/of donkere kringen en/of wallen) en pigmentstoornissen (vlekken, ongelijkmatige teint), op een helft van het gezicht vergeleken met een placebo. Tweemaal per dag aangebracht gedurende 6 maanden.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden