De celwetenschap

Elke huid heeft zoveel in zich

De leeftijdsgebonden aanpak van Naos laat toe om verzorgingsprogramma's uit te werken die de huid langdurig mooi en jong houden.

Onze verzorgingsproducten activeren en versterken de natuurlijke mechanismen van de huid om het dynamisch evenwicht van de cellen te herstellen.

Meer dan 70 internationale patenten van Institut Esthederm liggen aan de basis van unieke expertise en unieke formules voor een optimale tolerantie en langdurige efficiëntie

Eau Cellulaire patent

Formules met een exclusief water

Water is het belangrijkste bestanddeel van alle cosmetica en de kwaliteit ervan is dan ook primordiaal

De researchafdeling van Institut Esthederm heeft een uniek water ontwikkeld. Dit water activeert, definieert en reproduceert de biologische kwaliteiten van vocht dat elk organisme van nature bevat: pH of zuurtegraad, concentratie van mineralen, weerstand tegen oxidatie.

Dit actieve bestanddeel houdt de celmechanismen in stand en bezorgt de producten van Institut Esthederm een uitstekende affiniteit met de huid:
• Het zorgt voor een natuurlijk milieu dat perfect geschikt is
• Het stimuleert de celmechanismen die het jeugdkapitaal in stand houden: de cellen leven beter
• De cellen blijven gezond. De weerstand tegen veroudering en externe agressie wordt verhoogd.

Repair-technologie

Deze techologie, die aan de basis ligt van al onze anti-aging verzorgingen, beschermt de belangrijke onderdelen van de dermis en optimaliseert de natuurlijke aanmaak van collageenvezels, elastine en hyaluronzuur.

Lift-technologie

Zorg voor een instant liftend effect door de synergie tussen extract van rode alg en polysacchariden uit haver.

Skin Balance System Patent

De diversiteit van de bacteriële huidflora is essentieel om de huid gezond te houden. Dit gepatenteerde complex draagt bij tot het evenwicht van die beschermende flora.

Gepatenteerd hyaluronzuur

Dit gepatenteerde complex combineert verschillende groottes en vormen van hyaluronzuur* die de opperhuid hydrateren en gladstrijken en die de aanmaak van hyaluronzuur door de huid weer op gang brengen.

* hoog moleculair gewicht, middelhoog moleculair gewicht en ingekapselde vorm.

Gepatenteerde aquaporines

Aquaporines zijn proteïnen die onmisbaar zijn voor de wateruitwisseling tussen de cellen. Hun onevenwicht kan tot dehydratatie leiden. Dit gepatenteerde complex bevordert de natuurlijke aanmaak van aquaporines, om de waterdiffusie in de epidermis te optimaliseren.

Gepatenteerde GLOBAL CELLULAR PROTECTION-technologie

The sun’s rays can cause cell alterations if the UV filter protection is insufficient. This patented complex optimises the skin’s biological protection mechanisms by neutralising free radicals (antioxidant) and fighting against the main sources of damage to the skin’s structures.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden