Crème-baume Excellage, de ideale cocoonverzorging voor de droge huid

Crème-baume Excellage, de ideale cocoonverzorging voor de droge huid

Is jouw huid dun en zeer droog? Voelt ze onbehaaglijk aan, jeukt en trekt ze? Wordt ze gemakkelijk rood als het koud is en verliest ze dan haar frisse look? Jouw droge huid, of die nu genetisch bepaald is of gewoon af en toe voorkomt, heeft in essentie behoefte aan comfort!

 

Zij moet intensief worden gevoed om een optimaal vocht- en lipidenpeil in stand te houden en huidbarrière weer efficiënt te laten functioneren.

Excellage crème-balsem: de zachtheid van een rijke crème en de doeltreffendheid van een superherstellende balsem

Deze crème-balsem is speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid, en voor al wie zichzelf wil trakteren op een voedende behandeling om de winter in schoonheid door te komen. De ultrageconcentreerde formule met kostbare oliën verzacht, voedt, beschermt en verfraait de huid intensief, zelfs bij felle koude.

Een heerlijk genietmoment dankzij de originele, zijdezachte en heel omhullende cocoontextuur. 

Deze crème-balsem is een formuletechnisch hoogstandje van de Naos-laboratoria: ze bevat lamellaire microlagen die de structuur van de lipiden van de opperhuid nabootsen.

Bij het aanbrengen zorgt het temperatuurverschil tussen de textuur en de huid ervoor dat de oliën in de formule zachtjes smelten, voor een rijk, elegant gevoel met een fluweelzachte finish.

Natuurlijke, sterk voedende ingrediënten 

L’huile de camélia apporte toute sa richesse en oméga 9 pour nourrir intensément la peau.
Un trio de cires de jojoba, de mimosa et de tournesol forment en surface un voile soyeux, véritable rempart à la déshydratation.

Doeltreffend: zoals in alle Excellage producten stimuleert smart-polysaccharide de celcommunicatie en een combinatie van gepatenteerde actieve bestanddelen herstelt de frisheid en dichtheid van de huid, om haar beter te wapenen tegen veroudering.

De huid wordt Intens gevoed, verzacht en gladgestreken.

De huid is egaler, stralender en oogt weer frisser. Rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken en de huidstructuur wordt verstevigd. De huiddensiteit is aanzienlijk verbeterd en de huid is zichtbaar steviger.

texture baume excellagetexture baume excellage
test creme baume excellagetest creme baume excellage
mannequin excellagemannequin excellage

Professionele Esthederm techniek voor een mooie huid

Pas 's morgens en 's avonds de professionele Esthederm techniek toe op je gezicht, hals en décolleté.

  1. Verwarm een dotje crème-balsem tussen je handen en leg die 3 seconden op elke zone om het product te laten indringen: wangen, voorhoofd, kin, hals en décolleté.
  2. Geef met de top van je duim en wijsvinger gedurende 10 seconden per zone kleine, krachtige kneepjes op het hele gezicht, de hals en het decolleté. Besteed extra aandacht aan de gezichtsovaal, de nasolabiale plooi en de fronsrimpel.
crème vs baume excellagecrème vs baume excellage

Crème of crème-balsem, wat moet ik kiezen?

Heeft jouw huid behoefte aan een zacht voedend product met een matte finish? 

Kies dan voor Excellage crème. De soepele en zijdezacht textuur voedt de huid zonder haar te doen glimmen, verbetert de huidtextuur, frist de teint op, corrigeert rimpels en geeft de huid meer dichtheid en stevigheid. 

Mist je huid voortdurend comfort en absorbeert ze alle crèmes onmiddellijk?

Probeer dan Excellage crème-balsem, die rijk en vol aanvoelt, met een heel zijdezachte finish. Hij bevat een hoge concentratie aan natuurlijke lipiden die diep voeden, langdurig comfort en soepelheid geven en de huid weer laten stralen van jeugdigheid.

Hoe herken je een droge huid

Een droge huid voelt onbehaaglijk en trekkerig aan en wordt snel rood en geïrriteerd. Ze oogt dof en heeft een vrij fijn textuur, met gesloten poriën. Ze voelt vaak ruw aan en kan fijne schilfertjes vertonen als ze extreem droog is.

Een droge huid wordt veroorzaakt door een tekort aan lipiden en water in de beschermende film van de opperhuid. Die fungeert als een natuurlijke barrière die beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf en de huid optimaal gehydrateerd houdt. Wanneer deze film beschadigd is, wordt de huidbarrière verzwakt, daalt de talgconcentratie en verdampt het water sneller.

Als gevolg daarvan wordt de huid droog, broos en veroudert ze sneller.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden