Het revolutionaire serum dat de levensduur van cellen bevordert

Het revolutionaire serum dat de levensduur van cellen bevordert

Stress, vervuiling, milieuagressie, de voortgang van de tijd... Zoveel onvermijdelijke factoren van het leven die de gezondheid en vitaliteit van onze huid beïnvloeden. Tegenwoordig richten veel cosmetische behandelingen zich op het uiterlijk van fijne lijntjes, hyperpigmentatie, verlies van stevigheid en een gebrek aan glans

Maar de revolutionaire ontdekkingen van professor Miroslav Radman, in combinatie met het onderzoek van NAOS AGING SCIENCE, hebben bewezen dat we de tekenen van veroudering daadwerkelijk kunnen vertragen en ze bij de bron kunnen aanpakken - door de vitaliteit en kracht van het proteoom te beschermen. 

Geïnspireerd door het unieke beschermingssysteem van extremofiele bacteriën, die bestand zijn tegen levensomstandigheden zoals straling of extreme temperaturen, benadrukt Age Proteom™ Advanced Serum het essentiële belang van eiwitten en hun vitale rol bij celreparatie en huidgezondheid. 

Gebaseerd op deze revolutionaire wetenschap versterkt en beschermt Age Proteom™ Advanced Serum alle eiwitten die het proteoom van de huid vormen. Het behoudt hun structuur zodat ze op lange termijn functioneel blijven, als een fysiek schild en antioxidant, dankzij unieke moleculen: de antioxidant-chaperonnes. 

Age Proteom™ Advanced Serum is in staat om volledige bescherming te bieden aan het proteoom van de huid tegen elke vorm van stress en zo de oorsprong van veroudering aan te pakken.

 

De wetenschappelijke basis van Age Proteom™

Dankzij zijn ongelooflijke vermogen om het proteoom van de huid te versterken en te beschermen, vertegenwoordigt Age Proteom™ Advanced Serum een belangrijke doorbraak op het gebied van de huidgezondheid. Dit serum vertraagt en corrigeert de tekenen van veroudering, met overtuigend bewijs.

Als Age Proteom™ Advanced Serum zo'n innovatie betekent in huidverzorging, komt dat door zijn vermogen om carbonylering te bestrijden, een zeer schadelijke vorm van oxidatie voor alle eiwitten van de huid, ook wel het proteoom genoemd.

Het bestrijden van carbonylering is een essentiële stap in de strijd tegen veroudering.

Wat is carbonylering?

Carbonylering is een vorm van extreme oxidatie die de kwaliteit van onze eiwitten aantast, het tweede belangrijkste bestanddeel van uw huid na water.
In het geval van de huid zijn het vooral externe factoren zoals vervuiling, schade door UV-stralen of blauw licht, maar ook leeftijd of levensstijl die dit soort oxidatie veroorzaken. Het verandert fysiek de structuren van onze huid, van de diepe laag van de dermis tot de oppervlaktelaag van de epidermis.
In het hart van elke strijd tegen veroudering staat de gezondheid van onze huidcellen en vooral van het proteoom, namelijk het geheel van eiwitten in de huid. Het welzijn van de huidcellen hangt intrinsiek af van de activiteit en gezondheid van onze eiwitten.
Als een fenomeen van extreme oxidatie is carbonylering de belangrijkste factor bij de verandering van de eiwitten van de huid: ze verliezen alle functionaliteit, waardoor giftige aggregaten ontstaan die de teint grauw maken en het celverouderingsproces versnellen.
Zonder actieve bescherming van de eiwitten van de huid tegen deze extreme oxidatieve stress, beginnen de cellen te verouderen en verschijnen de tekenen van veroudering

Zichtbare gevolgen

De effecten van carbonylering zijn duidelijk: in de oppervlaktelaag van de huid leidt een gekarbonyleerd proteoom tot een afname van het vermogen om water vast te houden, wat resulteert in verminderde hydratatie, stevigheid en glans van de huid.

Op het niveau van de epidermis is keratine een van de belangrijkste doelwitten van deze oxidatie, met effecten op de transparantie, helderheid en uniformiteit van de teint.

Op het diepere niveau van de dermis veroorzaakt deze oxidatie morfologische veranderingen in de fibroblasten, wat leidt tot afbraak van collageen- en elastinevezels.

Het resultaat is vroegtijdige veroudering van de huid, met verlies van dichtheid, veerkracht en elasticiteit.

Een belangrijke stap in het begeleiden van huidveroudering: de bescherming van het proteoom door middel van biomimetische antioxidante chaperonnes

De bacterie Arthrobacter agilis, ontdekt in een sneeuwvlok, toont een ongeëvenaard vermogen om te overleven bij de meest extreme temperaturen, UV-straling en oxidatieve stress. En dit is niet te danken aan zijn DNA, maar aan de weerstand van zijn proteoom, dat krachtige beschermende antioxidante eigenschappen heeft.

De laboratoria van NAOS zijn erin geslaagd de actieve stof van deze sneeuwbacterie te extraheren: een biomimetisch actief ingrediënt dat een sterke affiniteit heeft getoond met de eiwitten van de huid.

Deze doorbraak heeft de weg vrijgemaakt voor een nieuwe generatie verzorgingsproducten die inwerken op de oorsprong van veroudering, met respect voor het fragiele ecosysteem van de huid.

NAOS heeft zo de gepatenteerde biotechnologie Age Proteom™ gecreëerd - het eerste antioxidante chaperonne-molecuul geïnspireerd door de natuurlijke verdedigingssystemen van de huid: het vermindert de effecten van carbonylering en voorkomt zo onherstelbare schade aan de cellen en weefsels van de huid.

 

Dankzij de kracht van het Age Proteom™ serum worden de DNA-reparatie-eiwitten van de huid beschermd, terwijl de schadelijke effecten van carbonylering als gevolg van omgevingsfactoren zoals schade door UV, blauw licht en vervuiling worden beperkt.

De biologische integriteit en kracht van alle huidproteïnen, evenals de natuurlijke herstelsystemen van de huid, worden zo behouden.

Door de functionaliteit van de jeugd te behouden, belichaamt Age Proteom™ Advanced Serum een ware revolutie op het gebied van huidveroudering en celveroudering.

 

Vertraag huidveroudering in slechts 28 dagen met Age Proteom™

Opmerkelijke resultaten

Na een maand gebruik, merkten vrouwen een verbetering van de helderheid, dichtheid, rimpels en fijne lijntjes op. Meer dan 90% van de gebruikers merkte op dat hun teint gelijkmatiger was. 87% verklaarde dat hun huid steviger en stralender was, en 83% merkte op dat fijne lijntjes waren gladgestreken.

Tijdens een klinische studie van 6 maanden behandelden de deelnemers de helft van hun gezicht met Age Proteom™ Advanced Serum en een neutrale crème, de andere helft met alleen een neutrale crème: de resultaten toonden aan dat het verouderingsproces letterlijk twee keer zo langzaam verliep aan de zijde behandeld met Age Proteom™.

Terwijl Age Proteom™ Advanced Serum de huidcellen de best mogelijke bescherming biedt in de strijd tegen veroudering, verbetert het de textuur van de huid en hydratatie. Het bevordert zelfherstel van de huid: rimpels, fijne lijntjes, stevigheid en dichtheid verbeteren, hyperpigmentatie en verlies van glans verminderen voor een egale, stralende teint vol jeugd.

Onbetwistbaar bewijs

De huid volgt een constant regeneratiecyclus van gemiddeld 28 dagen, wat een volledige vernieuwing van de epidermiscellen mogelijk maakt: dit is dus de ideale termijn om de doeltreffendheid van het serum te constateren. Dankzij de dubbele bescherming van de antioxidante chaperonnes, zowel als fysieke barrière en als biologisch antioxidant, is de huid dubbel bewapend om zelfherstel mogelijk te maken en de belangrijkste tekenen van veroudering te corrigeren.

Met een doeltreffendheid van meer dan 80% tegen eiwitbeschadigingen, zijn de beschermende effecten van Age Proteom™ Advanced Serum ongeëvenaard in de strijd tegen vroegtijdige veroudering: rimpels, teintonregelmatigheden, hyperpigmentatie, verslapping en verlies van dichtheid. Alle tekenen verbeteren dankzij de kracht van Age Proteom™ Advanced Serum.

De jeugd van de cellen wordt behouden, het proteoom wordt beschermd - een gerichte en langdurige actie voor een gladdere, stevigere en stralendere huid, zoals nooit tevoren.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden