DE ECOBIOLOGIE IN DIENST VAN DE SCHOONHEIDSVERZORGING

INSTITUT ESTHEDERM werd opgericht door naos,
de pionier van de ecobiologie.

Ecobiologie, dat is meewerken met de biologie van de huid met respect voor haar ecosystemen.

Onze wetenschappelijke benadering, de ECOBIOLOGIE, is uniek: het is de huid beschouwen als een levend ecosysteem en meewerken met de biologie van de huid, om de oorzaken van een verstoord evenwicht aan te pakken en niet alleen in te werken op de zichtbare tekenen.    

 

 

De term, die een samentrekking is van de woorden "ecosysteem" en "biologie", staat voor een positieve en respectvolle aanpak waarbij ervan wordt uitgegaan dat de ecosystemen van de huid, van individuen (levensstijl) en van onze planeet nauw samenhangen en in wisselwerking staan. 

Volgens deze principes helpen we de huid om zich aan te passen aan haar omgeving, haar diepste hulpbronnen aan te spreken om de oorzaken van haar verstoord evenwicht aan te pakken en zo haar natuurlijke werking te herstellen.

  • Wij reproduceren en stimuleren de natuurlijke huidmechanismen, om de huid in staat te stellen haar evenwicht te herstellen en zich te regenereren, en dat vanuit respect voor haar ecosysteem
  • Daarom geven wij de voorkeur aan ingrediënten die de huid respecteren of die biomimetische zijn, omdat de oplossingen voor je huid zich al in jouw huid bevinden. 

De merken BIODERMA, Institut Esthederm en Etat Pur zijn ontstaan uit en verankerd in de ecobiologische benadering. Ze zijn alle drie geïnspireerd op de NAOS-filosofie en delen dezelfde wetenschappelijke en menselijke waarden.

INSTITUT ESTHEDERM,
voor een zichtbaar jonger uitziende huid. Blijvend.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden