Institut Esthederm :
Soins esthétiques d'exception

BRONZ IMPULSE BRONZ IMPULSE 150 ml

BRONZ IMPULSE BRONZ IMPULSE 150 ml
Bronz Impulse is een gezichts- en lichaamsspray zonder filters of sunblocks. Bereidt voor op het zonnen, optimaliseert en verlengt de natuurlijke bruining en voorkomt fotoveroudering.
Actie
Bereidt de huid voor op het bruinen door de pigmentatie te activeren.
Beschermt tegen fotoveroudering door UVA: effecten van vrije radicalen, ontsteking en celschade.
Voor wie
Elke huid, behalve een gehyperpigmenteerde.
Gebruiksadvies
Vóór de blootstellingsperiode:
Gedurende 7 dagen vóór de eerste blootstelling, elke ochtend aanbrengen: om het bruiningsproces te versnellen, de antioxidantafweer van de huid te verhogen en het risico op huidreacties in de zon te verminderen
Tijdens de blootstellingsperiode:
20 minuten vóór de zonblootstelling en dan tijdens de blootstelling in combinatie met aangepaste zonnebescherming.
's Avonds (vóór het aanbrengen van de aftersun) om de antioxidantafweer van de huid en de melanineprecursoren weer op peil te brengen.
Na de blootstellingsperiode:
's morgens en 's avonds vóór de gebruikelijke verzorging om de bruine kleur te onderhouden en te verlengen.
Resultaten
De bruining wordt gestimuleerd, versterkt en is duurzaam. De huid is beter voorbereid, beter beschermd, de jeugdigheid van de huid in de zon wordt bewaard.
> Kopen
Product vinden > Alle verkooppunten
Het gamma
Samenstelling

Ingrediënten:

AQUA/WATER/EAU*, GLYCERETH-26, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICON, METHYLPROPANEDIOL, PEG-40 GEHYDROGENEERDE CASTOROLIE, PYRUS MALUS (APPEL) FRUITEXTRACT, ACETYL TYROSINE, ASPARAGINEZUUR, CREATINE, DIKALIUMGLYCYRRHIZAAT, MANNITOL, FENOXYETHANOL, NATRIUMDEXTRANSULFAAT, CHLOORFENESINE, GLYCERINE, DINATRIUM EDTA, IMPERATA CYLINDRICA WORTELEXTRACT, NATRIUMHYDROXIDE, GEHYDROLISEERD SOJA-EIWIT, KALIUMSORBAAT, GEHYDROLISEERD TARWE-EIWIT, PROPYLEENGLYCOL, ALCOHOL, GEURSTOFFEN (PARFUM), PEG-8, BUTYLEENGLYCOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRAAT, CAPRYLYLGLYCOL, KOPERGLUCONAAT, CARNOSINE, ARTEMIA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERINE, CARBOMER, DINATRIUM ADENOSINETRIFOSFAAT, XANTHANGOM, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, NATRIUMCITRAAT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CITROENZUUR, ACETYLHEXAPEPTIDE-1, DEXTRAN. [ES898] *CELLULAIR WATER (AQUA/DINATRIUM ADENOSINETRIFOSFAAT/CARNOSINE/MINERALE ZOUTEN)