Institut Esthederm :
Soins esthétiques d'exception

 
Esthederm: De uitzondering Instituut Esthederm

Geboren uit de professionele esthetiek, geïnspireerd door het leven en de kunst van het leven in de zon, is Esthederm geen merk zoals alle anderen.
Geen flitsende belofte, geen geluid, alleen een gemompel, dat van de vrouwen onder elkaar. Ze gingen naar Esthederm omdat ze ingewijd waren - in de verzorging, de zon, het welzijn.
En ze zijn nooit meer weggegaan. Allen spreken over een kracht van begeleiding van elk moment, van een unieke knowhow die de bestemming van hun huid veranderde en uiteindelijk hun schoonheid openbaarde.

Uw huid heeft de kracht om lange tijd jong te blijven.

Uw huid is een weerspiegeling van de miljarden cellen die haar vormen ... en die haar beschermen. Elk van uw cellen draagt het vermogen met zich mee dat afkomstig is uit duizenden jaren evolutie: het waardevolste van water en licht absorberen en zich aanpassen aan de omgeving.
Maar elk van hen moet ook omgaan met leeftijd, agressie, uw manier van leven.

Esthederm: Lift & Repair

Met Esthederm krijgt uw huid al haar cellulaire kracht terug,
op elke leeftijd, op elk moment.

Om ervoor te zorgen dat uw huid haar oorspronkelijke schoonheid behoudt, hebben we een water ontworpen dat voor haar is gemaakt en waarmee we het zonlicht beheersen. Onze formules, die respectvol zijn voor haar gezondheid en integriteit, beschermen voortdurend tegen veroudering , optimaliseren het cellulaire metabolisme en versterken de aanpassingsmogelijkheden om de weerstand tegen het milieu te vergroten.

Ons formuleringswater is uniek

Gepatenteerd, geïnspireerd door het water van de huid, optimaliseert het Cellulaire Water de energie van de cellen, helpt het hun jeugdkapitaal te bewaren, versterkt het de effectiviteit van al onze verzorgingen.

Wij bieden u het beste van het licht

Opdat uw huid enkel het beste uit de zon haalt, beschermt onze gepatenteerde technologie Global Cellular Protection haar tegen omgevingsstress en versterkt hij haar vermogen tot zelfbescherming.

De huid is onze business.

Onze lange ervaring met professionele esthetische gebaren vormt een oneindige bron van intimiteit met uw huid. Onder onze handen leert uw huid elke dag weer beter te leven in de wereld, om de tand des tijds te weerstaan.

Deze unieke aanpak, die uw huid dag in dag uit laat herbronnen,
geeft haar de tijd om er mooi uit te zien.
Om gedurende een lange tijd mooi te zijn.