Institut Esthederm :
Soins esthétiques d'exception

&nbsp

zonnecrème, zelfbruiner, zonneverzorgingen esthederm

ZONNEVERZORGINGEN

Instituut Esthederm bouwt haar aanbod inzake zonneverzorgingen op volgens 4 huidtypes en 3 intensiteitsniveaus van de zon.
4 VERSCHILLENDE HUIDTYPES. De tolerante huid: ze bruint snel, is meestal mat en verbrandt zelden. De gevoelige, tolerante huid: ze verbrandt sneller dan ze bruint. Ze is licht of melkachtig, wordt gemakkelijk rood, zoals de huid van jonge kinderen. De intolerante huid: ze reageert abnormaal tijdens blootstelling aan de zon: roodheid, branderig gevoel, ongemak. De verzwakte huid: ze is verzwakt door medicatie of hormonale verzorgingen, zwangere vrouwen, littekens, pigmentvlekken. Ontdek de producten van Instituut Esthederm die bij u passen: zonnecrème, zonneolie, zelfbruiners ...

Een zomerse avond

Een zomerse avond

Het parfum Instituut Esthederm

Tot icoon verheven door de gebruikers, zijn de zonneproducten van het Instituut Esthederm het lichtgevende symbool van een kostbare levenskunst, van zeldzaam geluk, het geluk van in een zonnige wereld te leven, in harmonie met de zomer. Vandaag wordt dit oneindige genot belichaamd in een parfum, dat van de zon.

Esthederm bij u in de buurt

Verzorgingen in het instituut

Esthederm bij u in de buurt

Vind alle expertise van de producten van Instituut Esthederm en de voordelen van verzorgingen in het instituut bij u in de buurt.

Verzorgingen in het instituut

Zonneverzorgingen

Verzorgingen in het instituut

Sinds 1978 combineert het onderzoek van Instituut Esthederm de kunst van het leven met de zon en schoonheid door uitzonderlijke zonneverzorgingen te creëren. Gedragen door kostbare texturen met een verslavende geur, bieden de verzorgingen van Instituut Esthederm een hightech antwoord op de zon, voor onvergelijkbare resultaten.

De kunst van het bruinen

Zonneverzorgingen

De kunst van het bruinen

Sinds 1978 heeft het Instituut Esthederm de kunst van het leven onder de zon opnieuw uitgevonden dankzij uitzonderlijke verzorgingen en zonneproducten. De producten van Instituut Esthederm hebben prachtige texturen en onweerstaanbare geuren, ze bieden hoogtechnologische zonneoplossingen met unieke resultaten.