SCHOONHEIDSROUTINE VOOR HET GEZICHT: WELK MASKER KIES JE BEST?

SCHOONHEIDSROUTINE VOOR HET GEZICHT: WELK MASKER KIES JE BEST?

Welk masker kies je voor je schoonheidsroutine?

Een schoonheidsroutine is niet compleet zonder een masker! Neem 1 tot 3 keer per week een masker op in je schoonheidsroutine om je huid in slechts 15 minuten een echte oppepper te geven.

Wat is het doel van een gezichtsmasker?

De huid van je gezicht, die dagelijks wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf (vervuiling, vrije radicalen, temperatuurschommelingen, enz.), kan er soms dof gaan uitzien. En zelfs als je je huid verzorgt met een geschikt serum en hydraterende crème, heeft ze ook een diepere behandeling nodig voor een onmiddellijk en een langetermijneffect op haar kwaliteit. Een masker is een behandeling die de werking van andere cosmetische behandelingen versterkt, de huid er ontvankelijker voor maakt en bijdraagt tot haar hydratatie, fris uitzicht en veerkracht.

Een gezichtsmasker kiezen dat bij je huidtype past

De researchafdeling van Institut Esthederm heeft 4 maskers ontwikkeld voor liftende, hydraterende, ultravoedende en zuiverende resultaten. Ontdek het masker dat het beste past bij jouw schoonheidswensen!

MASKER VOOR EEN HUID MET RIMPELS EN EEN ONZUIVERE TEINT

Op zoek naar een intens, onmiddellijk liftend en gladmakend effect? Kies dan voor het Masque Instant Repulp Lift & Repair.  Dit masker is bedoeld voor een huid die stevigheid en soepelheid mist. Het versterkt de structuur van de opperhuid, regenereert en densifieert die, terwijl het rimpels gladstrijkt en tekenen van vermoeidheid vervaagt. Bonus: het kan ook worden gebruikt om het ovaal van het gezicht, dat na verloop van tijd verslapt, weer strakker te maken.

MASKER VOOR EEN ONBEHAAGLIJK AANVOELENDE, TREKKENDE HUID

Behoefte aan een sterk hydraterende SOS-behandeling? Probeer dan eens het Masque Intensive Hyaluronic

! Het is zeer geconcentreerd en bevat 3 vormen van hyaluronzuur om het vochtgehalte van de huid op peil te houden, droogtelijntjes glad te strijken en de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in de huid te stimuleren, voor een langdurig rimpelcorrigerend effect. Na slechts 15 minuten is de huid gehydrateerd, zichtbaar voller en de teint frisser en stralender. Ideaal na een korte nacht of voor een avondje uit, voor een instant plumpend effect! Bonus: het masker kan ook af en toe als nachtcrème worden aangebracht, in een dun laagje, zonder af te spoelen.

MASKER VOOR EEN VETTE HUID, PUISTJES EN GROVE PORIËN

Gaat je huid gemakkelijk glimmen en heb je vaak last van imperfecties? Dan hebben wij HET masker voor jou! Het Masque Purifiant Intensive Propolis + bevat een hoge concentratie aan actieve ingrediënten en is verrijkt met kaolien. Het zuivert de huid in slechts 15 minuten. Het reinigt diepgaand zonder uitdrogend effect, maakt de poriën vrij en absorbeert overtollige talg om de teint meteen weer zuiver en stralend te maken. Vanaf het eerste gebruik is de huid gezuiverd en ontdaan van imperfecties. Na het afspoelen is de huid zacht en schoon. Dag na dag wordt de huid gematteerd en worden onzuiverheden verminderd.

HOE GEBRUIK JE EEN MASKER?

We raden aan om 1 tot 3 keer per week een masker aan te brengen, afhankelijk van de behoeften van je huid. Om de actieve ingrediënten in je masker optimaal door je huid te laten opnemen, zijn hier enkele tips om je huid goed voor te bereiden: begin met haar te reinigen en make-up te verwijderen. Doe dan een diepere reiniging met de https://www.esthederm.be/nl_be/osmoclean-gentle-deep-pore-cleanser-05v600001.html om alle onzuiverheden te absorberen en vervolgens met het Masque Gomme Clarifiant om alle dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen. Je huid is dan klaar om je masker optimaal te laten werken! Breng het masker in een dikke laag aan met je vingers of met een kwast. Laat het 15 tot 20 minuten inwerken en spoel dan het overtollige product af of verwijder het met een tissue.

KAN JE VERSCHILLENDE MASKERS TEGELIJK GEBRUIKEN?

Dankzij de ecobiologische benadering van Institut Esthederm kunnen de maskers gecombineerd of op verschillende momenten gebruikt worden, afhankelijk van je huid, behoeften en levensstijl. Het is dus mogelijk om verschillende maskers tegelijkertijd aan te brengen op verschillende delen van je gezicht, om je schoonheidsroutine te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld het Instant Repulp masker aanbrengen voor een verstrakkend effect op de gezichtscontouren en het Intensive Hyaluronic masker voor een plumpend effect op de wangen en het voorhoofd. Maar opgelet: af en toe een masker gebruiken is geen vervanging voor het dagelijks gebruik van een dagcrème! Elke dag een geschikt verzorgingsproduct gebruiken op een grondig gereinigde huid blijft de beste manier om je huid op lange termijn te verzorgen.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden