DE GEHEIMEN VAN SPIRULINA TEGEN TEKENEN VAN VERMOEIDHEID OP DE HUID

DE GEHEIMEN VAN SPIRULINA TEGEN TEKENEN VAN VERMOEIDHEID OP DE HUID

SPIRULINA: EEN ACTIEF INGREDIËNT

Spirulina is een blauwe alg die van oorsprong in vulkanische meren in het Andesgebergte in Mexico leeft. Ze bestaat al 3 miljard jaar op aarde en was een van de eerste levensvormen. Specifiek eraan is dat ze microscopisch klein (0,1 mm) en spiraalvormig is.

 

Spirulina is een uniek energieconcentraat met meer dan 220 moleculen die nuttig zijn voor het leven: eiwitten, carotenoïden, mineralen, essentiële vetzuren, 10 vitaminen, fycocyanine (ontstekingsremmend), tocoferol, selenium en zink! De lipiden zijn zeer rijk aan essentiële vetzuren (linolzuur en gamma-linoleenzuur), die nodig zijn voor de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid. Deze bestanddelen, die direct door de huid kunnen worden opgenomen, helpen het vochtgehalte van de huid op peil te houden.


Spirulina is ook een geweldige bron van antioxidanten die helpen bij de celregeneratie, en bevat krachtige vrije radicalen die giftige stoffen bestrijden en celveroudering tegengaan. De zuiverende werking zorgt ervoor dat polluenten snel en efficiënt worden verwijderd, wat een snel herstel bevordert.

INTENSIVE SPIRULINE: DE ANTI-VERMOEIDHEIDSKUUR

Van dit voedingssupplement dat veel wordt gebruikt vanwege zijn vele weldaden, heeft Institut Esthederm de eigenschappen tegen vermoeidheid benut voor de vermoeide, gedevitaliseerde huid, in de Intensive Spiruline kuur. 

De Intensive Spiruline kuur werkt regenererend, revitaliserend en versterkend: de ideale manier om je huid een anti-vermoeidheidsboost te geven. 

Deze producten zijn ideaal als kuur van één of twee maanden tussen de seizoenen door, na een dieet, een medische behandeling, een zwangerschap of tijdens een periode van stress. Ze helpen tekenen van vermoeidheid verminderen en de huid weer fris en veerkrachtig maken. 

Resultaat: de huid is soepeler, zichtbaar gevoed en gerevitaliseerd en straalt van gezondheid.

Aanbevolen door dermatologen
Aanbevolen door dermatologen
Een unieke zintuiglijke ervaring
Een unieke zintuiglijke ervaring
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Moleculen met bewezen werkzaamheid
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
Producten gemaakt in Frankrijk (Aix-en-Provence)
©2024 - Alle rechten voorbehouden